Zártszelvények


Zártszelvények

Kattintson a képre teljes méretért.

Megrendelés

Zártszelvény galvanizált 100x100x2x6000 mm
4 501 Ft / méter

Raktáron
 fm 
Zártszelvény galvanizált 25x25x1,5x6000 mm
572 Ft / méter

Rendelésre
 fm 
Zártszelvény galvanizált 80x80x2x6000 mm
2 534 Ft / méter

Rendelésre
 fm 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Kérjük személyes átvétel esetében is adjon le rendelést, mert az igény leadása nélkül nem tudjuk biztosítani, hogy a termék adott üzletben rendelkezésre áll.

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!Termékleírás

A zártszelvények árát méterben határozzuk meg, de csak egész szálakat lehet megvásárolni, ezért 6 méteres egységekben tudja megrendelni azokat. Az árut a megrendelést követő 3-5 napon belül szállítjuk házhoz. A házhozszállítás pontos költségéről e-mailben kap egyedi ajánlatot.

A horganyozott zártszelvények az építőiparban, otthoni barkácsolásoknál, kertészetekben, gépiparban használatos népszerű termékek. A horganyzott zártszelvény a kívánt méretre szabható, méretre furatolható. Oszlopok, kapukeretek, kerítésoszlopok, teraszok szükséges és tartós kelléke. A zártszelvény olyan szerkezeti acél, amely nagy kopásállósága és szilárdsága révén a kivitelezők legfontosabb alapanyaga.


Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!